Over ons

Duivensport

Om het allerbeste in de duivensport te kunnen bereiken bieden wij onze gespecialiseerde bouwdiensten aan.

Bestratingen

Het aanleggen van bestratingen is een vak apart. Door de jaren heen hebben wij tal van verschillende soorten bestratingen gelegd.

Grondwerk

Grondwerkzaamheden zijn belangrijk omdat ze de basis vormen voor opvolgende werkzaamheden als bijvoorbeeld het plaatsen van overkappingen of andere bouwconstructies.

Tuinaanleg

Met behulp van de juiste machines uit ons eigen machinepark en onze reeds eerder opgedane ervaringen zijn wij in staat uw tuin snel, juist en conform uw gestelde eisen aan te leggen.

Brandy Snoeijink

Na het hebben afgerond van diverse opleidingen aan het SOMA College te Harderwijk, daarna jaren gewerkt te hebben bij een groot Nederlands G.W.W. bedrijf, heb ik (Brandy Snoeijink) in het jaar 2007 de uitdagende stap naar de zelfstandigheid, het opstarten van een eigen onderneming, genomen. Met de aanschaf van het eerst benodigde gereedschap ben ik begonnen met enkel het aanleggen van allerlei bestratingen.

Door beter aan de vragen en wensen van de markt te kunnen voldoen en te zorgen voor een veelzijdige en flexibele inzet omtrent mijn onderneming heb ik relatief kort na het oprichten van mijn onderneming een aantal werkdisciplines aan mijn dienstenpakket toegevoegd. Op deze manier was en ben ik in staat een totaal oplossing aan te kunnen bieden, wat voor u als klant als voordeel heeft dat u meerdere benodigdheden bij één onderneming kan onderbrengen.

Nu inmiddels acht jaar verder heb ik een mooi en modern machine en gereedschappen park kunnen inrichten, waaronder enkele minikranen en eigen vervoerscapaciteiten hiervoor.

Als ondernemer heb ik als doel om altijd zorg te dragen voor het afleveren van goede kwaliteit, voor minder wil ik het niet doen. Vanuit mijn zicht kun je alleen een goede naam opbouwen door de werken die je uitvoert zorgvuldig en met een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te voeren en af te ronden.

Met een mooi dienstenpakket als grondwerken, bestratingen en tuinaanleg, een ruim assortiment aan te leveren producten, veel kennis en ervaring en met een groot netwerk van fabrikanten en leveranciers hoop ik binnenkort met u in gesprek te komen betreffende uw wensen.

Indien u meer informatie wilt hebben omtrent de mogelijkheden voor uw project of wens, kunt u graag contact met ons opnemen. Indien door u gewenst komen wij dan graag bij uw langs.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn in het bezit van door de Nederlandse staat erkende diploma’s (GWW sector) betreffende het uitvoeren van grond, bestratingen en tuinaanleg-werkzaamheden.

Met ruim 15 jaar aan werk- ervaring is een kwalitatieve werkuitvoering door ons gegarandeerd.

Eigen machinepark

Om de werkzaamheden goed voor u uit te kunnen voeren hebben wij zelf alle benodigde gereed- schappen en machines in huis. Op deze manier zijn wij dan ook niet afhankelijk van derden.

In ons assortiment bevinden zich, onder andere, mini- kranen compleet met verschillende graafbakken, steen zaagmachines, eigen vervoerscapaciteiten, etc.

Wij denken met u mee

Om uw wensen optimaal te kunnen omzetten in de praktijk vinden wij het belangrijk eerst alles met u, eventueel op locatie, te bespreken. Op deze manier kunnen wij bekijken wat de beste aanpak zal zijn.

Graag denken wij met u mee. Een open en duidelijke communicatie met daarbij, indien gewenst, een adviserende rol, zijn slechts enkele kenmerken van ons bedrijf.