Verduistering systemen

Het verduisteren van de duivenhokken met een goed verduistering systeem is echt belangrijk en absoluut nodig om de rui van de grote pennen bij de jonge duiven te vertragen. Dit zodat de jonge duiven een beter vluchtseizoen aan kunnen gaan, immers meer grote pennen betekent meer kracht en dus betere prestaties.

Verduistering systemen zijn er in meerdere en verschillende soorten. Wij bij Brandysnoeijink.nl geven de voorkeur aan het elektrische rolluiken systeem. De elektrische rolluiken kunnen namelijk gekoppeld worden aan een tijdschakelaar waardoor gezette tijden altijd worden gehaald, u er niet persoonlijk bij aanwezig hoeft te zijn en er regelmaat ontstaat in het verduistering proces, iets wat noodzakelijk en belangrijk is.

De voordelen van onze verduistering systemen:

  • werking volledig automatisch
  • regelmaat in het verduistering proces
  • koppeling tijdschakelaar mogelijk
  • tijdbesparing voor u door de automatische werking

 

Omdat de materiaal prijzen nogal fluctueren, staan er geen prijzen op onze website vermeld. Graag willen wij u uitnodigen voor een vrijblijvende offerte. Mocht u meer informatie willen hebben betreffende de mogelijkheden omtrent onze verduistering systemen kunt u graag contact met ons opnemen per telefoon of door ons een e-mailbericht te sturen. Wij helpen u graag.