Vijverbouw

Vijver bouw brandysnoeijink.nl

Een vijver is een mooie aanwinst en geeft extra sfeer aan uw tuin of bedrijfspand. Een goede voorbereiding voor het aanleggen van een vijver is bij vijverbouw absoluut noodzakelijk. Dit voorkomt eventuele problemen als verzakkingen en lekkage’s of ongeschiktheid voor vissen. Indien u graag een vijver wilt hebben adviseren wij u daar graag bij. Bij u op locatie bekijken een bespreken wij graag uw wensen en geven  een passend advies. Belangrijk te weten is waarvoor u een vijver wilt hebben. 

Er zit nogal verschil in het aanleggen van een vijverbouw voor koi karpers, normale goudvissen of puur een vijver zonder vis maar met veel groenvoorziening en waterpartijen. Waar naar gekeken dient te worden is bijvoorbeeld, noodzakelijke diepte van de vijver, benodigde aansluitingen die gemaakt dienen te worden voor water af- en toevoer, filtering, waterpartijen. Het soort vijver bepaald voor een groot deel hoe deze constructief gebouwd moet worden.

De graafwerkzaamheden kunnen wij machinaal voor u uitvoeren. De materialen die wij voor u kunnen leveren en aanbrengen zijn, onder andere:

  • vijverfolie PVC
  • vijverfolie EPDM
  • diverse soorten snelbouwstenen
  • diverse soorten stapelelementen
  • natuurstenen vijverranden

Indien u meer informatie wilt hebben omtrent de vijverbouw mogelijkheden voor u of u wilt een passende geheel vrijblijvende offerte van ons ontvangen, kunt u graag contact met ons opnemen. Indien gewenst komen wij dan graag bij uw langs.