De onderneming

Welkom op mijn website!

Na het hebben afgerond van diverse opleidingen aan het SOMA College te Harderwijk, daarna jaren gewerkt te hebben bij een groot Nederlands G.W.W. bedrijf, heb ik (Brandy Snoeijink) in het jaar 2007  de uitdagende stap naar de zelfstandigheid, het opstarten van een eigen onderneming, genomen. Met de aanschaf van het eerst benodigde gereedschap ben ik begonnen met enkel het aanleggen van allerlei bestratingen.

Door beter aan de vragen en wensen van de markt te kunnen voldoen en te zorgen voor een veelzijdige en flexibele inzet omtrent mijn onderneming heb ik relatief kort na het oprichten van mijn onderneming een aantal werkdisciplines aan mijn dienstenpakket toegevoegd. Op deze manier was en ben ik in staat een totaal oplossing aan te kunnen bieden, wat voor u als klant als voordeel heeft dat u meerdere benodigdheden bij één onderneming kan onderbrengen.

Nu inmiddels acht jaar verder heb ik een mooi en modern machine en gereedschappen park kunnen inrichten, waaronder enkele minikranen en eigen vervoerscapaciteiten hiervoor.

Als ondernemer heb ik als doel om altijd zorg te dragen voor het afleveren van goede kwaliteit, voor minder wil ik het niet doen. Vanuit mijn zicht kun je alleen een goede naam opbouwen door de werken die je uitvoert zorgvuldig en met een zo hoog mogelijke kwaliteit uit te voeren en af te ronden.

Met een mooi dienstenpakket als grondwerken, bestratingen en tuinaanleg, een ruim assortiment aan te leveren producten, veel kennis en ervaring en met een groot netwerk van fabrikanten en leveranciers hoop ik binnenkort met u in gesprek te komen betreffende u wensen.

Indien u meer informatie wilt hebben omtrent de mogelijkheden voor uw project of wens, kunt u graag contact met ons opnemen. Indien door u gewenst komen wij dan graag bij uw langs.

Met vriendelijke groeten,

Brandy Snoeijink